Национална стратегия за детето 2019-2030 няма, заяви премиерът Бойко Борисов преди

...
Национална стратегия за детето 2019-2030 няма, заяви премиерът Бойко Борисов преди
Коментари Харесай

Борисов: Национална стратегия за детето няма. Бисер Петков всяка сутрин да излиза и да го казва!

Национална тактика за детето 2019-2030 няма, заяви министър председателят Бойко Борисов преди началото на днешното държавно съвещание.
 Пик на нервността против Стратегията за детето - събра митинги в над 20 града макар прекъсването ѝ  Писмо към българските родители и фамилии  Борисов подреди да спре работата по Стратегията за детето  Какво е новото в новата Стратегия за детето
Той подреди на обществения министър Бисер Петков " всяка заран да излиза и да споделя, че такава тактика за детето няма ". Вицепремиерът Томислав Дончев добави, че появилата се информация за непозволено отнети деца от фамилиите им е нечиста сделка.

" На обществения министър разпореждам заран като стане, обед и вечер да прави брифинг и да споделя, че такава тактика няма, тъй като във Facebook, в това число митинги готвят за това: " Не на тактиката 2019-2030 г! ". Стратегия, която я няма и за която доста ясно се разпоредих да се прави с дълго, с безусловно всички отзиви и изрично да пази детето ", разяснява министър председателят.

Работата по тактиката бе спряна през април по разпореждане на министър-председателя поради отрицателните публични настроения, подклаждани от вълна от подправени вести, както и поради готвени митинги в доста градове. Въпреки това митингите не стопираха, а нервността, че страната се готви да лишава деца, продължава с цялостна мощ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР